Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

ΑΦΩΝΟΣ !

Δείτε αυτό το Video απο Γερμανικό κανάλι και είμαι σίγουρος ότι θα μείνετε (και εσείς) άφωνοι.....

Οι δημοσιεύσεις του περίφημου πια γερμανικού περιοδικού Focus είναι απλά πταίσματα μπροστά στα όσα ακούγονται σε αυτό το video!

Οι ελληνικοί υπότιτλοι είναι απόλυτα ακριβείς.

Το video είναι τόσο απόλυτα προσβλητικό που πραγματικά αναρωτιέμαι αν παίχτηκε πραγματικά σε κανάλι της γερμανικής τηλεόρασης ή μήπως είναι μια (κακόγουστη) φάρσα....


2 σχόλια:

  1. Η εκπομπή είναι σατιρική- τώρα εάν εμάς το χιούμορ τους μας αρέσει, είναι μια άλλη υπόθεση.
    Κι ερχόμαστε στο γνωστό θέμα: ποια είναι τα όρια της σάτιρας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καθυστερημένη απάντηση:

    Δεν είμαι εθνικιστής σε καμμία περίπτωση. Δεν παύω όμως να είμαι υπερήφανος για την χώρα μου η οποία (κακά τα ψέματα) είμαι πολύ φτωχή σε όλα εκτός από ένα πράγμα: Την ιστορία της!

    Και για αυτό ενοχλούμαι από τέτοια σχόλια, ειδικά απο λαούς, οι οποίοι την εποχή που η Ελλάδα είχε πολιτισμό και δημοκρατία, εκείνοι (Ούνοι, Γότθοι, Οστρογότθοι, Βησιγότθοι κλπ)το μόνο που ήξεραν ήταν η φωτιά, το τσεκούρι και η βοσκή προβάτων στα βάθη της ρωσικής στέπας πριν κατέλθουν στα μέρη της σημερινής Γερμανίας. (Ας μου συγχωρεθούν οι όποιες ιστορικές ανακρίβειες αλλά πιστεύω ότι σε γενικές γραμμές πέφτω μέσα)

    Όσο για την σάτυρα, ναι, σίγουρα πρόκειται για σατυρική εκπομπή.

    Είμαι σίγουρος όμως ότι και οι Γερμανοί θα ενοχλούνταν σφόδρα εάν έβλεπαν να χλευάζεται π.χ. ο Goethe ή ο Μπετόβεν ή ο Wagner μέσα από την εκπομπή του Λαζόπουλου ας πούμε. Η, ακόμα χειρότερα, αν γίνονταν πλάκα με τα τραγικά σφάλματά τους και τις ήττες τους σε 2 παγκόσμιους πολέμους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή