Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

The Money Masters: Τα αφεντικά του χρήματος και τα πραγματικά αφεντικά την ανθρωπότητας

Σε συνέχεια του άρθρου/video Απλές απάτες κολοσσιαίου μεγέθους όπου αναλύονται οι μέθοδοι των ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΩΝ ανθρώπων και εταιρειών αυτού του πλανήτη, δείτε δύο videos (συνολικής διάρκειας 3:30 ωρών) με ιστορικές αναφορές για την λειτουργία δύο εκ των μεγαλύτερων Κεντρικών Τραπεζών του πλανήτη δηλ της Τράπεζας της Αγγλίας και του Federal Reserve των ΗΠΑ.

Αυτό που ίσως παραμένει άγνωστο στο πολύ κόσμο είναι ότι τα δύο ανωτέρω ιδρύματα, αν και λειτουργούν ως Κεντρικές Τράπεζες των χωρών αυτών, ΔΕΝ είναι κρατικά ιδρύματα ή ιδρύματα όπου το κράτος έχει την πλειοψηφία.

Πρόκειται για καθαρά ΙΔΙΩΤΙΚΑ ιδρύματα των οποίων τα ονόματα έχουν επιλεχθεί σκοπίμως ώστε ο κόσμος να θεωρεί ότι είναι κρατικά.

Πόσο εύκολα θα μπορούσε ο απλός κόσμος να συνειδητοποιήσει ότι μια Τράπεζα με την επωνυμία "Τράπεζα της Αγγλίας" δεν είναι κρατική άλλα μία παντοδύναμη ΙΔΙΩΤΙΚΗ Τράπεζα στην οποία έχει εκχωρηθεί (εδώ και μερικούς αιώνες) το προνόμιο ΕΚΔΟΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ (δηλ. τυπώματος χαρτονομίσματος).

Το αυτό βέβαια ισχύει και για το Federal Reserve (Ομοσπονδιακή Τράπεζα) των ΗΠΑ η οποία, παρά την παραπλανητική επωνυμία της, είναι μια καθαρά ΙΔΙΩΤΙΚΗ Τράπεζα η οποία και έχει το προνόμιο έκδοσης χρήματος στις ΗΠΑ.

Και πόσο εύκολα θα μπορούσε ο ίδιος κόσμος να συνειδητοποιήσει ότι οι Τράπεζες αυτές καθορίζουν όχι μόνο την οικονομική πορεία μιάς χώρας (απλά αυξομειώνοντας την ποσότητα χρήματος/χαρτονομισμάτων που τυπώνουν) αλλά και την πολιτική της πορεία μέσω του μέσου πίεσης που ονομάζεται Δημόσιο Χρέος.

Βλέπετε, το Δημόσιο/Χώρα αδειοδοτεί τις Κεντρικές Τράπεζες να εκδίδουν χρήμα το οποίο οι ίδιες Τράπεζες στην συνέχεια δανείζουν πίσω στο Δημόσιο με τόκο!!!!! Αρωστημένα μεγαλοφυές, δεν είναι ???

Και όπως ίσως ήδη μπορείτε να υποθέσετε, πίσω από αυτές τις δύο Τράπεζες (και πιθανότατα πίσω και από άλλες "κεντρικές" Τράπεζες) κρύβονται εδώ και αιώνες οι ίδιοι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΙ, οι οποίοι, με αποκλειστικό γνώμονα τα συμφέροντά τους (και ΟΧΙ των χωρών τους, καθώς το χρήμα δεν έχει πατρίδα) καθορίζουν τον ρού της παγκόσμιας ιστορίας.

Ρότσιλντς, Ναπολεόντιοι πόλεμοι, αμερικανική επανάσταση, παγκόσμιοι πόλεμοι, JP Morgan, οικονομικές κρίσεις, χρηματιστηριακά κράχ, όλα μπλεγμένα σε ένα πολιτικοοικονομικό γαϊτανάκι, μη εύκολα αντιληπτό από την συντριπτική πλειοψηφία του απλού κόσμου.

Δείτε τα Video με ελληνικούς υπότιτλους. Το Google Video σας επιτρέπει και να τα αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας

Και όπως όλες τις πληροφορίες, ΜΗΝ βιαστείτε να τα υιοθετήσετε άκριτα.

The Money Masters με ελληνικούς υποτίτλους (Μέρος 1)


The Money Masters με ελληνικούς υποτίτλους (Μέρος 2)


==> ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ <==

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου